Pregar amb Ramon Llull

 

 

Objectiu General: Pregar a “l’escola de Blanquerna” de Ramon Llull, que es dedicà a la contemplació en aquesta muntanya de Randa.

 
Objectius específics:

  •  Les “Hores de Ramon Llull” reuneixen diversos materials per a la pregària: lloances, reflexions i exhortacions, peticions i confessions... amb les mateixes paraules del beat mallorquí. Composen una espècie de devocionari per a laics, per a santificar els principals moments de la vida diària.
  •  El taller pretén ajudar a superar dues dificultats: Introduir al pensament del Doctor Il·luminat i superar la dificultat d’un català de fa set-cents anys.
  •  “Llegir pausadament les pregàries que ens proposa Ramon és com fer un mur de pedra seca per construir una ermita interior... Caldrà sospesar la pedra, adobar-la, trobar-li un bon encaix” (Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca).


Destinataris: Religios@s, laics i laiques que se senten atrets per la personalitat del beat mallorquí, animat per l’espiritualitat franciscana.. Els religiosos i religioses que cerquen una espiritualitat contemplativa i missionera.


Instruments:  Aprendre el maneig del llibre “Hores de Ramon Llull” (Edició a cura de Simone Sari i Anna Fernández-Clot) publicat per l’ Abadia de Montserrat, 2019. Es podrà trobar a la Llibreria de la Casa de l’Església i a la nostra Ermita de Sant Honorat.

 
Horari: Dia 14 de desembre de les 10’00 a les 18’00h.

 

Acompanyants:  Jaume Reynés, MSSCC i una religiosa.

 
Per anotar-se escriure a: santhonorat2000@gmail.com

 

Preu: 25 euros (amb dinar inclòs).