Curar Ferides Interiors

 

Objectius: Descobrir con la persona humana és complexa. La pròpia història vital deixa petjades, la majoria joioses, però també altres que causen ferides. Aquestes poden ser conscients o inconscients.

 

Prendre consciència que tot allò que s’ha viscut des del moment de la concepció fins avui condiciona el propi caminar per la vida, la mirada que es té d’un mateix, dels altres, la forma amb la que es relaciona. Sovint es carrega amb  una motxilla de temes sense resoldre, perdons que no s’acaben de dur a terme. Això impedeix gaudir més plenament de la vida i  del que som.

 

Ajudar a fer conscients les pròpies ferides interiors. A posar-hi nom. El curs pretén donar eines per a poder-les mirar, acollir-les i acceptar-les. Fer els processos de perdó necessaris per tal de viure una vida més gojosa, de relacions més sanes. En definitiva viure com a estimats de Déu, salvats pel seu amor incondicional.

 

Oferir la possibilitat d’un acompanyament personalitzat per algun dels membres dels animadors.

 

Destinataris: Totes aquelles persones que senten la necessitat de curar algunes ferides, posar llum a alguns aspectes foscos del seu interior. Aquells que cerquen viure una vida més sana, amorosa i gojosa. 

 

 

Dates: El taller es desenvolupa en cinc mitjos caps de setmana, del divendres a les 16h al dissabte a les 20h. es dates són:  5 i 6 d'abril, 10 i 11 de maig, 14 i 15 de jun i 12 i 13 de juiol.  Hem hagut de suprimir el taller de març per circumstàncies importants de les acompanyants. Es reagruparan els continguts i activitats en quatre caps de setmana.

 

Cost: 80€ cada cap de setmana. Això inclou el curs i la pensió completa d’un dia, a més del dormir. El cost no ha de ser un impediment per no fer el curs. Es pot adaptar a les possibilitats de qui no hi pugui arribar.

 

Acompanyants: Marta Montalvà ( terapeuta)  i Maria Gener, laica de la comunitat de Sant Honorat.

 

Places limitades: Màxim 12 persones.

 

Per fer el curs hi ha d’haver el compromís inicial de poder assistir a tots els caps de setmana. Després les circumstàncies de la vida fluiran i acollirem el que vengui.