El silenci camí d’acceptació i redempció

 

Els éssers humans tenim set d’una vida més plena, set de pau, d’amor, de plenitud. Quan tenim set cercam una font. La nostra set vital ens fa cercar la Font, la font de la vida, el que els cristians anomenam Déu. 

Aquest és el segon cap de setmana de recés de Pregària del Cor. No és imprescindible haver fet el primer per seguir aquest segon recés.

 

Objectius: Descobrir com el silenci i la meditació ajuden a anar cap al cor on s’hi troba la quietud. 

Entrar en  la pròpia part fosca i fer un camí d’acceptació i curació.

Deixar que per mitjà de la contemplació es vagin sanat, redimint aquelles situacions que s’ arrosseguen al llarg de la pròpia història vital. Anar vivint que allò que és acceptat i patit en la meditació, es va redimint i il·luminant.

 

Destinataris: És obert a totes les persones que vulguin fer una experiència de silenci i contemplació. Tots els qui desitgin entrar més profundament al seu interior i fer un procés d’alliberament i de curació d’aquelles situacions que ens lliguen als propis sentiments negatius crònics. També aquelles persones que volen fer un camí de silenciament i meditació.

 

Dates: Del divendres 8 de febrer al diumenge 10 de febrer de 2019. Comença divendres horabaixa i acaba diumenge després de dinar.

 

Cost: Pensió completa 120 euros.

Les dificultats econòmiques no han de ser impediment per deixar de participar-hi. Si algú en té, cal que parli amb les persones responsables del curs.

 

Acompanyants: Maria Gener i altres persones de la Comunitat de Sant Honorat.