Cursos 2023


TALLERS D'INTRODUCCIÓ A LA MEDITACIÓ I A LA INTERIORITAT

Objectiu: Iniciar un viatge cap al nostre interior per descobrir quines eines tenim per gestionar la nostra vida i poder-la viure en plenitud, malgrat les circumstàncies externes. Adquirir experiències que ens condueixin al silenci per tal de descobrir que l’autèntic tresor que tenim és al nostre interior.

 

Destinataris: Totes les persones que volen “aturar-se” per descobrir la pròpia interioritat per mitja de la meditació, el silenci i la contemplació. En les jornades s’aprendrà a meditar per poder connectar amb aquest espai interior i descobrir la meravella del que som realment: éssers divins.

 

Horari i temari:

Dia 29-10-2022: L’ego: la por i la culpa.

Dia 19-11-2022: La meditació.

Dia 17-12-2022: El silenci.

Dia 21-01-2023: La pau interior.

Dia 18-02-2023: L'autoestima.

Dia 18-03-2023: La compassió.

Dies 14, 15 i 16-04-2023: Recés de profundització a la meditació i la interioritat.

Dia 29-04-2023: El perdó.

Dia 13-05-2023: Viure amb plenitud.

 

Preu: Els tallers són gratuits. Deixam als participants que facin una aportació econòmica voluntària pel manteniment de la casa de Sant Honorat.

 

Horari: La durada és de tres hores, de les 16 a 19 h, en dissabte horabaixa.

 

Animadors: Paula Cantallops i Eduardo Caselles.

 

E-mail per reserva de plaça: micasitasl@hotmail.com

 Pregària Profunda: La màgia i el llenguatge del silenci Curs 2022/23

 

Objectiu General:

 Aprofundir en la vida interior per mitjà del silenci, l’escolta personal i de la natura.

 

Objectius específics:

Aprendre del llenguatge del silenci i de l’ escoltar dels sentiments del cor.

 

Descobrir que l’alegria profunda rau a l’nterior.

Aprendre del llenguatge del silenci del control de la ment per aprofundir en la vida interior.

 

Aprofundir en la meditació per descobrir el que es Tot en tot.

 Destinataris:

 Els quatre tallers estan pensats per totes aquelles persones que estan fent un aprenentatge en la meditació i volem experimentar i compartir el goig de sentir la comunió amb el Tot.

 

Calendari dels tallers

 - 26 de novembre: El cos parla en el silenci.

 - 14 de gener: Pouant en silenci en la complexitat de la ment.

 - 24 de març: Silenci, emocions, sentiments i paraules.

 - 6 de maig: L’espiritualitat del silenci.

 Horari:

 Es comença a les 10’00 i s’acaba a les 18’00.

 

Acompanyants:

Carmen Duque i Miquel Mascaró

 

Altres qüestions

Convé dur roba còmoda

Una flassada

Pa taleca

Donatiu voluntari

 

Per anotar-se escriure a:silenciosanthonorat@gmail.com

Tef 677 049 950 (Carmen) i 606 110 784 (Miquel)

 Recès de Ioga.  ANTAR MOUNA    - El Silenci Interior -

Objectiu/us: Aquest taller sorgeix de la voluntat de compartir la experiència personal en el camí de la meditació. Un camí que ens acosta a la consciència contemplativa viscuda en la vida ordinària.

 

El significat de la paraula sànscrita antar mouna és Silenci Interior. Fa referencia a l’estat meditatiu, l’estat de comprensió profunda en la que arribem a un coneixement del nostre vertader Ser amagat darrera capes de condicionaments, fantasies, pors, desitjos. Aquest descobriment té grans implicacions que afecten l’esfera de la personalitat i l’àmbit de les relacions.

 

El cos és una referencia, la respiració és una referencia, la informació que ens proporcionen els sentits son referencies, els pensaments son referencies.

 

En aquest taller aprendrem com anar alliberant progressivament les referencies, despullant-nos de les nostres identificacions, per finalment apropar-nos a l’experiència del que realment som més enllà de les nostres referencies habituals.

 

Es un taller enfocat a realitzar un treball que destil.la l’essència de la practica de meditació dins el Ioga, aportant eines de gran utilitat per facilitar y potenciar la nostre practica. Té per finalitat desenvolupar una comprensió total del procés de la meditació i que el practicant aprengui a ajustar la pràctica al seu moment present.

 

Les ensenyances es combinaran amb practiques d’asanes, pranaiama i Ioga Nidra.

 

Destinataris: Aquest taller està pensat per totes aquelles persones que tenint o no experiència, desitja conèixer les pautes i eines per facilitar i potenciar una pràctica eficaç o aprofundir en la seva pròpia pràctica personal.

 

Dates: Del 3 al 5 de març de 2023

 

Horari: Arribada el divendres a partir de les 19:00h. El Taller comença amb el sopar. Finalització el diumenge desprès de dinar.

 

Animadors: Silvia Folch i Xavier Cortés

 

Preu: 195€. Aquest preu inclou l’estada en règim de pensió completa des del sopar del divendres fins el dinar del diumenge i la participació en totes les activitats programades.

 

Reserves: Per anotar-se escriure a javier@yogaenbarbastro.com

 

Altres indicacions: Portar estoreta de ioga i coixí o banqueta de meditació (si disposes d’ella)

 COACHING & MINDFULNESS

Prácticas para la gestión mental y emocional que mejorarán tu salud y bienestar. ​

 

RETIRO: 3 días, 2 noches.

LUGAR: Santuario de Sant Honorat - MALLORCA.

 FECHAS: 7 a 9 de abril de 2023 (Semana Santa). Viernes entrada a las 19h; a domingo salida a las 16h.

PRECIO: 325 euros.

Alojamiento en habitación individual, pensión completa y formación con inscripción anticipada hasta el 19 de marzo de 2023 (395 euros a partir de esa fecha).

 

NOTA: Los alumnos del Escuela, la Universidad y el Labarotorio del SER tendrán un descuento de 40 euros.

"Cada mañana nacemos de nuevo. Lo que hacemos hoy es lo que más importa”.

 

Ser consciente significa abandonar los juicios durante un tiempo, dejar de lado nuestros objetivos inmediatos para el futuro, y tomar el momento presente como es y no como nos gustaría que fuera.

La atención plena se trata de estar completamente despiertos en nuestras vidas. Se trata de percibir la exquisita intensidad de cada momento. También de tener acceso inmediato a nuestros propios recursos internos para la transformación y la curación.

Cada paso en el camino hacia la felicidad requiere la práctica de la atención hasta que se convierte en parte de tu vida diaria. El COACHING y el MINDFULNESS son técnicas extraordinarias para conseguir este preciado fin: LA CONEXIÓN INTERIOR.

 

Descarga
Descarga del temario e información completa del retiro.
RETIRO coaching&mindfulness, abril'23.pd
Documento Adobe Acrobat 941.8 KB

Imparte:

Gemma Soler Raspall

Desarrollo del SER

Conferenciante, escritora y estudiante de Teosofía

www.gemmasolerraspall.com

Información e inscripciones
☼ salut360graus@gmail.com
☼ Tel. 627.01.82.93RECÉS DE PROFUNDITZACIÓ A LA MEDITACIÓ I LA INTERIORITAT

 

Cultivar la interioritat és començar un viatge on descobrirem quines eines tenim al nostre interior per començar a veure i viure la vida des d’una altra perspectiva. És iniciar un procés d’autoconeixement que ens conduirà a connectar amb el major tresor que cada un de nosaltres té al seu interior: la pau.

 

Durant el cap de setmana es treballaran diferentes tècniques per afavorir aquest viatge cap a l'interior i poder connectar amb la nostra vertadera esència. Tendrem moments de silenci, de meditació, de diàleg, d'activitats pràctiques i de contacte amb la natura que, tot plegat, ens permetra disfrutar d'un temps dedicat al nostre ser.

 

Destinataris:

Totes les persones que vulguin aprofundir en el seu camí interior i gaudir d'un cap de setmana per a conectar i disfrutar d’un entorn privilegiat.

 

Dates:

14, 15 i 16 d'abril del 2023.

 

Preu:

160€. Inclou estada en pensió completa des del sopar de divendres, fins el dinar de diumenge. El divendres l'arribada pot ser a partir de les 19 h. Si qualque persona te problemes per poder abonar el preu del recés, que es possi en contacte amb nosaltres. Aquest motiu no ha de ser un impediment per la vostra assistència.

 

Imparteixen:

Paula Cantallops i Eduardo Caselles.

 

Places limitades:

25 persones.Set dies de silenci, de quietud, d’apertura al Ser.

 

Cada dia conté temps de contemplació de la natura, unes hores de meditació en grup, alternant una hora de meditació i mitja hora de descans.

 

En el silenci es va obrint un espai diàfan, ample i profund, anam besllumant que som, que tot és en El Qui És.

 

LLOC: Ermita de Sant Honorat, Randa, Mallorca

 

DATES: del 3 al 10 de juliol de 2023. Inici dilluns 3 a les 18h, fi dilluns 10 després de dinar. Hi ha la possibilitat de participar 3 o 4 dies.

 

Cost 430 € tot inclòs des del sopar de dia 3 fins el dinar de dia 10. Si qualcú té dificultats econòmiques, no ha de ser un impediment per participar-hi.

 

Per a més informació i inscripcions: Maria Gener 650513193 mgenerll@gmail.comESOTERISMO CIENTÍFICO: Vida, muerte y más allá.

 

Inscripción abierta

RETIRO: 5 días, 4 noches.

LUGAR: Santuario de Sant Honorat - MALLORCA.

☼ FECHAS: 12 a 16 de julio de 2023.

Miércoles, entrada a las 19h; a domingo, salida a las 10h.

PRECIO: 620 euros.

Alojamiento en habitación individual, pensión completa y formación con inscripción anticipada hasta el 12 de junio de 2023.

(690 euros a partir de esa fecha).

 

NOTA: Los alumnos del Escuela, la Universidad y el Labarotorio del SER tendrán un descuento de 60 euros.

 

LA FINALIDAD DE ESTE RETIRO:

Comprender la importancia de desarrollar la consciencia, con la finalidad práctica de prepararse con plenitud, y total naturalidad, para la muerte.

Dar este gran paso y conocer la muerte sin tabús, significa también conocer y confiar en la vida.

 

 

Vida y muerte son dos caras de la misma moneda, dos estados de consciencia del SER. La consciencia de la propia muerte es algo que puede beneficiarnos o perjudicarnos, todo depende de nuestra comprensión hacia ella. Si somos capaces de comprender el significado de la muerte, seremos capaces de vivir la vida con valentía y serenidad.

 

La muerte supone un gran dilema aunque, lo realmente sorprendente, es que siendo también un estado de consciencia como lo es la vida, uno nos supone un gran misterio y el otro, en cambio, nos parece un enigma ya resuelto: ¿Realmente es así? ¿Cómo podemos diferenciar la vida de la muerte si no es a través de la consciencia? ¿Qué es la vida y qué es la muerte? ¿Cómo podemos indagar en profundidad en uno u otro? ¿Por qué uno nos puede dar miedo o incluso aterrarnos y el otro no?

 

Muchos han sido los autores que han hablado de ello y trataron la muerte con naturalidad, como estado de consciencia del SER: Madame Blavatsky, León Tolstoi, Allan Kardec o Neville Goddard. Su interesante visión filosófica viene acompañada de método y estudio científico.

 

Todos ellos, se inspiraron en la tradición del conocimiento ancestral. De la misma forma, no podemos obviar estas fuentes primigenias que también serán motivo de estudio en este retiro: “El libro de los muertos tibetano” y “El libro egipcio de los muertos”.

A través de las experiencias científicas de la doctora Elisabeth Kübler-Ross, quien acompañó a miles de moribundos en su tránsito a la muerte, comprenderemos la muerte como un renacimiento y veremos aspectos prácticos como las fases del duelo y como acompañar en el proceso de muerte.

 

Aprovecharemos este espacio de reflexión para gestionar aspectos importantes, por ejemplo, dejar por escrito las últimas voluntades, pensar en cómo nos gustaría nuestro funeral, la donación de órganos y dejaremos sentir la muerte recorrer nuestro cuerpo, de la misma manera que lo hace la vida, a través de la CONSCIENCIA (como estado del SER).

 

Finalmente, nos adentraremos en el más allá, traspasando los límites conocidos del estado de vigilia para indagar, de la mano de expertos, investigadores y eruditos de todos los tiempos qué pasa cuando morimos, así como los distintos estadios por los que se da el proceso de disolución del SER y cómo podemos acompañar las almas, de la mejor forma posible, a cruzar el umbral.

 

 

Aprendiendo a morir para saber vivir

Descarga
Descarga del temario e información completa del retiro.
Retiro Sant Honorat julio'23.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.4 MB
La inscripción ya está abierta y limitada a tan solo 15 personas.
 

"Cada mañana nacemos de nuevo. Lo que hacemos hoy es lo que más importa”.

 

Información e inscripciones:

salut360graus@gmail.com

☼ Tel. 627.01.82.93