Qué Oferim


SANT HONORAT AVUI 

 

La comunitat de Missioners dels Sagrats que vivim a l’ermita de Sant Honorat,

seguim les petjades del beat Ramon Llull, d’Arnau Desbrull, dels ermitans, del Pare Francesc Palau, del Pare Joaquím Rosselló i de tants altres homes i dones de Déu que pujaren a aquesta muntanya mística. També nosaltres cercam Déu en el silenci i la contemplació. L’energia d’aquest mirador privilegiat ens disposa a apropar-nos, a dialogar i a pregar amb tots els cercadors de Déu. La nostra icona és l’antic pou dels ermitans com a símbol de les ànimes assedegades de Déu.

 

Som conscients que cap religió pot esgotar el misteri de Déu, per això des de la nostra opció pel Crist i la seva Bona Nova, ens obrim a les diverses espiritualitats i a les diverses tradicions religioses que valoram com un tresor de la humanitat. Volem compartir la nostra experiència cristiana amb tots els qui venen a cercar la pau de Déu i resten uns dies amb nosaltres aquí.

 

Una mostra de la nostra comunió amb les diverses tradicions és el monument de la unitat de les religions: la sala de meditació interreligiosa i també les trobades interreligioses que durant l’any es fan aquí.